Acties

Kortingsbonnen

Nieuwsbrief

Praxis commercial van deze week

Online tuin toppers

Praxis ruimt weer op! Daarom krijg je nu heel veel korting op onze tuinmeubelen. Bovendien krijg je online nog eens extra korting op deze tuinmeubelen. Wees er snel bij want OP=OP!

Samen Uitjes

De leukste tijd van het jaar is aangebroken! Tijd om leuke dingen te doen met het gezing en daarom ontvang je van Praxis 25% korting op de allerleukste dieren-, attractie- en themaparken.

Maak je huis vakantieproof

Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk zeker weten dat je huis niet helemaal leeggehaald is door inbrekers wanneer je weer thuiskomt. Leer hier op welke manieren inbrekers het vaakst binnenkomen en hoe je je huis tegen ze kunt beschermen.

Weekdeal

De komende week heeft Praxis extra online korting op een product. Profiteer daarom nu van grote kortingen. Bekijk onze weekdeal hieronder en reserveer direct online.

Air Miles deals

Profiteer deze week van Air Miles deals op Beamix bouwstoffen en ophoogzand. Kom naar Praxis en wissel je Air Miles snel om. 

Winnaars

De doehetselfie actie is afgelopen en de winnaars van het kluspakket en de kaarten voor Amstel Live zijn bekend. Als je wil weten of je de gelukkige winnaar bent, dus moet je snel verder kijken.

Het grote klusonderzoek

Praxis heeft Het Grote Klusonderzoek gedaan om nòg beter inzicht te krijgen in het klusgedrag van Nederlanders. Het onderzoek laat herkenbare resultaten zien met als belangrijkste conclusie: klussen doet men het liefst samen!

 

Laminaat legservice

Maak nu gebruik van de laminaat legservice. Het is zeer eenvoudig te plannen. Je hoeft alleen maar het laminaat, ondervloer en plinten te kopen en vervolgens een afspraak te maken met onze vakman. 

Verhuizen

Hoogstwaarschijnlijk heeft u op dit moment veel aan het uw hoofd. Zijn alle dozen nog niet uitgepakt en is uw nieuwe woning nog lang niet zoals uw wilt. Met de verhuisservice van PostNL ontvangt u een voordeelboekje van Praxis. Met bonnen uit het voordeelboekje die u van Praxis ontvangt kunt profiteren van verschillende kortingen. Knip ze snel uit en lever ze in bij uw favoriete Praxis-winkel. De actievoorwaarden leest u hier.

CanDo deuren

CanDo beschikt over een ruim assortiment aan deuren. Of het nu gaat om deuren voor binnen of een voordeur, met CanDo ga je altijd voor kwaliteit en een goede prijs.

Brandpreventieweken

Wist je dat er iedere dag in Nederland circa 20 woningbranden plaatsvinden. Voorkom brand en plaats in iedere ruimte een rookmelder. Wij hebben diverse producten op een rijtje gezet en nog een aantal tips en adviezen voor je neergezet.