Acties

Kortingsbonnen

Nieuwsbrief

Praxis commercial van deze week

Bosch actie

Ontvang bij aankoop van een Bosch elektrische grasmaaier een gratis grastrimmer t.w.v. 39.99. De actie loopt t/m 30 juni 2014.

Alle kortingsbonnen

Wegens succes zijn t/m 4 mei 2014 de kortingsbonnen van alle bouwmarkten en tuincentra nu ook weer geldig bij praxis.  

Worx actie

Bij aankoop van een aantal geselecteerde Worx machines ontvang je een 2e Lithium-Ion accu t.w.v. 34.95 gratis. 

Laminaat legservice

Maak nu gebruik van de laminaat legservice. Het is zeer eenvoudig te plannen. Je hoeft alleen maar het laminaat, ondervloer en plinten te kopen en vervolgens een afspraak te maken met onze vakman. 

Inruilkorting

Ruil je oude hogedrukreiniger in en ontvang tot maar liefst 70.- retour bij aankoop van een nieuwe watergekoelde Kärcher hogedrukreiniger. 

Vereniging Eigen Huis

Om je nog beter te kunnen helpen bij het planmatig onderhoud en verbouwen van jouw woning zijn Vereniging Eigen Huis en Praxis een samenwerking aan gegaan.

Slimme producten

Quirky is het wereldwijde uitvindersplatform dat iedereen in staat stelt om zelf producten te ontwikkelen die een oplossing bieden voor alledaagse problemen. 

Verhuizen

Gefeliciteerd! Binnenkort kan de kurk van de fles en kunt u proosten op uw nieuwe woning. Met de verhuisservice van PostNL ontvangt u een aantal kortingsbonnen van Praxis. Met bonnen uit de brief die u van Praxis ontvangt kunt profiteren van verschillende kortingen. Knip ze snel uit en lever ze in bij uw favoriete Praxis-winkel. De actievoorwaarden leest u hier.

CanDo deuren

CanDo beschikt over een ruim assortiment aan deuren. Of het nu gaat om deuren voor binnen of een voordeur, met CanDo ga je altijd voor kwaliteit en een goede prijs.

Brandpreventieweken

Wist je dat er iedere dag in Nederland circa 20 woningbranden plaatsvinden. Voorkom brand en plaats in iedere ruimte een rookmelder. Wij hebben diverse producten op een rijtje gezet en nog een aantal tips en adviezen voor je neergezet.

Het grote klusonderzoek

Binnenkort lees je alles over klussend Nederland. Praxis geeft een antwoord op de belangrijkste klusvragen en ontdekt de grootste doe-het-zelf-trends.