Toiletzittingen

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Tiger toiletzitting Aiden wit

  Tiger toiletzitting Aiden wit

  Deze witte, softclose toiletzitting Aiden van Tiger heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt. De toiletzitting Aiden is verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Afbeelding van Tiger toiletzitting Aiden pergamon

  Tiger toiletzitting Aiden pergamon

  De pergamon, softclose toiletzitting Aiden van Tiger heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt. De toiletzitting Aiden is verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Afbeelding van Sencys toiletzitting met softclose en quick-release

  Sencys toiletzitting met softclose en quick-release

  Deze softclose toiletzitting van Sencys heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt.

  Vergelijk dit product
  39.99
  31.49
 • Afbeelding van Tiger toiletzitting Aiden zwart

  Tiger toiletzitting Aiden zwart

  De zwarte, softclose toiletzitting Aiden van Tiger heeft een quick-releasesysteem waardoor je de toiletzitting makkelijk kan optillen en je WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt. De toiletzitting Aiden is verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Vergelijk dit product
  49.99