Ramen

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Bruynzeel raamrolhor Basic 83cm

  Bruynzeel raamrolhor Basic 83cm

  De Bruynzeel raamrolhor Basic 83cm is een rolhor uit de Basic-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze rolhor heeft een vaste breedte van 83cm en een verstelbare hoogte van maximaal 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.

  Vergelijk dit product
  37.99
 • Afbeelding van Bruynzeel raamrolhor Basic 63cm

  Bruynzeel raamrolhor Basic 63cm

  De Bruynzeel raamrolhor Basic 63cm is een rolhor uit de Basic-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze rolhor heeft een vaste breedte van 63cm en een verstelbare hoogte van maximaal 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.

  Vergelijk dit product
  33.99
 • Afbeelding van Bruynzeel raamrolhor Basic 103cm

  Bruynzeel raamrolhor Basic 103cm

  De Bruynzeel raamrolhor Basic 103cm is een rolhor uit de Basic-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze rolhor heeft een vaste breedte van 103cm en een verstelbare hoogte van maximaal 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.

  Vergelijk dit product
  42.99
 • Afbeelding van Bruynzeel duo-plissé Plus 117 x 121cm

  Bruynzeel duo-plissé Plus 117 x 121cm

  De Bruynzeel duo-plissé Plus 117 x 121cm is een duo plissé met verduistering uit de Plus-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze duo plissé met verduistering heeft een vaste breedte van 117cm en een vaste hoogte van 121cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.

  Vergelijk dit product
  149.00
 • Afbeelding van Bruynzeel inzethor Plus 100 x 150cm

  Bruynzeel inzethor Plus 100 x 150cm

  De Bruynzeel inzethor Plus 100 x 150cm is een vaste hor uit de Plus-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze vaste hor heeft een vaste breedte van 100cm en een vaste hoogte van 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.

  Vergelijk dit product
  55.99
 • Afbeelding van Bruynzeel plissé raamhor Maxx 83cm

  Bruynzeel plissé raamhor Maxx 83cm

  De Bruynzeel plissé raamhor Maxx 83cm is een plissé uit de Maxx-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze plissé heeft een vaste breedte van 83cm en een verstelbare hoogte van maximaal 155cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.

  Vergelijk dit product
  79.99
 • Afbeelding van AXA telescopische raamuitzetter AXArex

  AXA telescopische raamuitzetter AXArex

  AXA telescopische raamuitzetter AXArex voor naar buiten draaiende draairamen heeft 5 ventilatiestanden. De raamuitzetter heeft een uitneembare raamvoet voor een maximale opening van het raam en steekt bij het openen van het raam niet naar binnen. Daardoor is het uitstekend te combineren met een hor, vitrage of raamdecoratie.

  Vergelijk dit product
  23.39
 • Afbeelding van Bruynzeel horrengaas klittenband Basic zwart 130 x 150cm

  Bruynzeel horrengaas klittenband Basic zwart 130 x 150cm

  Het Bruynzeel horrengaas klittenband Basic zwart 130 x 150cm is een vaste hor uit de Basic-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze vaste hor heeft een vaste breedte van 130cm en een vaste hoogte van 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.

  Vergelijk dit product
  5.49