vergelijk 
producten

product.lister.page.alert.message

Bruynzeel raamrolhor Basic 83cm

De Bruynzeel raamrolhor Basic 83cm is een rolhor uit de Basic-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze rolhor heeft een vaste breedte van 83cm en een verstelbare hoogte van maximaal 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.
Bekijk dit product
37.99
Vergelijk dit product

Bruynzeel raamrolhor Basic 63cm

De Bruynzeel raamrolhor Basic 63cm is een rolhor uit de Basic-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze rolhor heeft een vaste breedte van 63cm en een verstelbare hoogte van maximaal 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.
Bekijk dit product
33.99
Vergelijk dit product

SecuMax afsluitbare raamuitzetter 720 wit

SecuMax afsluitbare raamuitzetters voorkomt dat kinderen uit het raam vallen of insluiping van een inbreker.
Bekijk dit product
21.39
Vergelijk dit product

AXA raamsluiting met cilindersluiting en opbouwsluitkom links naturel

AXA raamsluiting 3319 voor naar buiten draaiende draai-, klep- en uitzetramen. De sluiting is afsluitbaar en voor optimaal bedieningsgemak is er slechts één sleutel nodig voor de gehele woning. Compleet met speciale opbouwsluitkom met rammelvrije ventilatienok-houder en bevestigingsmiddelen. Met aparte onderlegplaat, indien een aluminium tochtstrip in de sponning ligt en/of voor ramen met smal raamhout. Verkrijgbaar in zowel linkse als rechtse uitvoering.
Bekijk dit product
34.99
Vergelijk dit product

AXA raamopener met afstandsbediening wit

AXA Remote 2.0 raamopener met afstandsbediening is voor (moeilijk bereikbare) naar buiten draaiende bovenlichten, klep- en uitzetramen. Het is een raamopener en -sluiter ineen, beschikt over meerdere units die bedienbaar zijn met één afstandsbediening en heeft een traploos instelbare ventilatie.

Het product is inclusief de draadloze afstandsbediening (infrarood), die afhankelijk van omgevingsfactoren tussen de 6 en 20 meter bereik heeft. De maximale opening is 130mm. De trek- en sluitkracht is 400N en de duwkracht 150N. De unit heeft 4 AA-batterijen of een adapter op 220V nodig en de afstandsbediening heeft 2 AAA-batterijen nodig.
Bekijk dit product
99.99
Vergelijk dit product

Bruynzeel raamrolhor Plus 73cm

De Bruynzeel raamrolhor Plus 73cm is een rolhor uit de Plus-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze rolhor heeft een vaste breedte van 73cm en een verstelbare hoogte van maximaal 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.
Bekijk dit product
63.99
Vergelijk dit product

Bruynzeel raamrolhor Basic 103cm

De Bruynzeel raamrolhor Basic 103cm is een rolhor uit de Basic-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze rolhor heeft een vaste breedte van 103cm en een verstelbare hoogte van maximaal 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.
Bekijk dit product
42.99
Vergelijk dit product

SecuBar barrièrestangen Single wit epoxy

SecuBar barrierestangen voorkomt dat inbrekers kunnen doorklimmenn. SecuBar is een uitgebreid programma beveiligingsproducten voor bovenlichtjes, ramen, valramen, schuifpuien en lichtkoepels. Vrijwel alle modellen zijn eenvoudig te monteren en pasklaar. Met een uitschuifbare lengte van 60 - 110cm.
Bekijk dit product
45.99
Vergelijk dit product

Bruynzeel inzethor Plus 100 x 150cm

De Bruynzeel inzethor Plus 100 x 150cm is een vaste hor uit de Plus-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze vaste hor heeft een vaste breedte van 100cm en een vaste hoogte van 150cm. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren. Voor zowel enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen, draaikiepramen en dakramen is er een Bruynzeel hor op maat.
Bekijk dit product
55.99
Vergelijk dit product