vergelijk 
producten

product.lister.page.alert.message

Grohe douchesysteem Vitalio Start

Dit douchesysteem van Grohe bestaat uit een waterbesparende, cool touch stortdouchekop met een diameter van 16cm, een handdouche die op twee standen kan worden gezet, een 175cm lange doucheslang, een glijstang en de thermostatische douchekraan Precision Joy van 15cm.
Bekijk dit product
409.00 372.38
Vergelijk dit product

The Collection fonteinset Plato

Deze Zeno fonteinset heeft een keramisch design en wordt geleverd inclusief kraan, sifon en waste. De set is geschikt voor vrijwel iedere toiletruimtes.
Bekijk dit product
129.00
Vergelijk dit product

AquaVive stortdoucheset Loïs

De AquaVive stortdoucheset Loïs is een universele stortdoucheset inclusief een handdouche. De stortdoucheset beschikt over een stevige dubbelgevoerde, metalen doucheslang en een omstelknop tussen hoofd- en handdouche. De stortdouche is gemaakt van massief messing en de hoofddouche heeft een diameter van 20cm. Een kraan voor deze stortdoucheset is apart verkrijgbaar.
Bekijk dit product
99.99 93.32
Vergelijk dit product

Grohe doucheset Vitalio Start

Deze Grohe doucheset van chroom heeft een waterbesparende, cool touch douchekop met 2 standen en een diameter van 10cm. Bij de set zit ook een doucheslang van 175cm en een glijstang.
Bekijk dit product
69.99 65.32
Vergelijk dit product

AquaVive douchewand Java hoekinstap

In een comfortabele badkamer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je na het douchen natte sokken oploopt. Een douchewand die het water tegenhoudt, is dus onmisbaar. De douchewanden van AquaVive zijn voorzien van mooie chroomkleurige knoppen en de schuifdeuren zijn gemakkelijk uit het profiel te klikken, wat handig is bij het schoonmaken. Met AquaVive maak je van je badkamer een plek waar puur genieten centraal staat.
Bekijk dit product
299.00 285.00
Vergelijk dit product

Tiger toiletborstelset Boston RVS geborsteld

Tiger borstelgarnituur Boston is onderdeel van de moderne, degelijke en strakke Boston serie. Verkrijgbaar in glanzend en geborsteld RVS. Gemaakt van duurzame materialen en gemakkelijk te reinigen. De borstel valt door de speciale constructie van de deksel, na gebruik mooi in de houder. Het garnituur beschikt over een uitneembare en eenvoudig te reinigen binnenpot. Ook verkrijgbaar in vrijstaande uitvoering. Dit product kan zowel geschroefd (met de bijgeleverde schroeven) als geplakt (met Tigerfix type 1) worden.
Bekijk dit product
54.99
Vergelijk dit product

Martens onderkast Porto wit

Deze witte onderkast voor onder de wastafel heeft een afmeting van 59 x 64 x 30 centimeter en is in verschillende variaties verkrijgbaar.
Bekijk dit product
22.49
Vergelijk dit product

AquaVive stortdoucheset Nina met kraan

De AquaVive stortdoucheset Nina met kraan is een universele stortdoucheset inclusief een handdouche. De stortdoucheset beschikt over een stevige dubbelgevoerde, metalen doucheslang en een omstelknop tussen hoofd- en handdouche. De stortdouche is gemaakt van massief messing en de hoofddouche heeft een diameter van 20cm. Deze stortdoucheset is uitgevoerd inclusief een thermostatische kraan.
Bekijk dit product
199.00 185.72
Vergelijk dit product

The Collection badkamermeubelset Gadget

De Gadget badmeubelset van The Collection is een modern uitgevoerde set. De grijseiken badkamermeubel is voorzien van 2 laden en een keramische wastafel. De breedte is 60cm en de hoogte 46cm. Tevens is er een spiegel meegeleverd. Een kraan en lamp voor bij de spiegel zijn apart verkrijgbaar.De tijdloze kleur geeft de badkamer een luxe en frisse look.
Bekijk dit product
199.00
Vergelijk dit product