Badkamer

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van AquaVive stortdoucheset Loïs

  AquaVive stortdoucheset Loïs

  De AquaVive stortdoucheset Loïs is een universele stortdoucheset inclusief een handdouche. De stortdoucheset beschikt over een stevige dubbelgevoerde, metalen doucheslang en een omstelknop tussen hoofd- en handdouche. De stortdouche is gemaakt van massief messing en de hoofddouche heeft een diameter van 20cm. Een kraan voor deze stortdoucheset is apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Afbeelding van Grohe douchesysteem Vitalio Start

  Grohe douchesysteem Vitalio Start

  Dit douchesysteem van Grohe bestaat uit een waterbesparende, cool touch stortdouchekop met een diameter van 16cm. Daarnaast heeft het douchesysteem ook een handdouche die op twee standen kan worden gezet, een 175cm lange doucheslang, een glijstang en de thermostatische douchekraan Precision Joy van 15cm.

  Vergelijk dit product
  409.00
 • Afbeelding van Sencys doucheset Enjoy

  Sencys doucheset Enjoy

  De doucheset Enjoy van Sencys beschikt over een antikalk handdouche met extra grote douchekop (ø 15 cm), 150 cm doucheslang en een glijstang. De aansluitpunten van de glijstang zijn in hoogtes verstelbaar. 

  Vergelijk dit product
  25.99
 • Afbeelding van AquaVive stortdoucheset Isis

  AquaVive stortdoucheset Isis

  De AquaVive stortdoucheset Isis is een universele stortdoucheset inclusief een handdouche. De stortdoucheset beschikt over een stevige dubbelgevoerde, metalen doucheslang en een omstelknop tussen hoofd- en handdouche. De stortdouche is gemaakt van massief messing en de hoofddouche heeft een diameter van. Een kraan voor deze stortdoucheset is apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Afbeelding van Tiger toiletborstelset Boston RVS geborsteld

  Tiger toiletborstelset Boston RVS geborsteld

  Tiger borstelgarnituur Boston is onderdeel van de moderne, degelijke en strakke Boston serie. Verkrijgbaar in glanzend en geborsteld RVS. Gemaakt van duurzame materialen en gemakkelijk te reinigen. De borstel valt door de speciale constructie van de deksel, na gebruik mooi in de houder. Het garnituur beschikt over een uitneembare en eenvoudig te reinigen binnenpot. Ook verkrijgbaar in vrijstaande uitvoering. Dit product kan zowel geschroefd (met de bijgeleverde schroeven) als geplakt (met Tigerfix type 1) worden.

  Vergelijk dit product
  54.99
  51.55
 • Afbeelding van AquaVive stortdoucheset Nina met kraan

  AquaVive stortdoucheset Nina met kraan

  De AquaVive stortdoucheset Nina met kraan is een universele stortdoucheset inclusief een handdouche. De stortdoucheset beschikt over een stevige dubbelgevoerde, metalen doucheslang en een omstelknop tussen hoofd- en handdouche. De stortdouche is gemaakt van massief messing en de hoofddouche heeft een diameter van 20cm. Deze stortdoucheset is uitgevoerd inclusief een thermostatische kraan.

  Vergelijk dit product
  199.00