Badkamer

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van AquaVive stortdoucheset Loïs

  AquaVive stortdoucheset Loïs

  De AquaVive stortdoucheset Loïs is een universele stortdoucheset inclusief een handdouche. De stortdoucheset beschikt over een stevige dubbelgevoerde, metalen doucheslang en een omstelknop tussen hoofd- en handdouche. De stortdouche is gemaakt van massief messing en de hoofddouche heeft een diameter van 20cm. Een kraan voor deze stortdoucheset is apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Afbeelding van Grohe douchesysteem Vitalio Start

  Grohe douchesysteem Vitalio Start

  Dit douchesysteem van Grohe bestaat uit een waterbesparende, cool touch stortdouchekop met een diameter van 16cm. Daarnaast heeft het douchesysteem ook een handdouche die op twee standen kan worden gezet, een 175cm lange doucheslang, een glijstang en de thermostatische douchekraan Precision Joy van 15cm.

  Vergelijk dit product
  409.00
  357.87
 • Afbeelding van Sencys doucheset Enjoy

  Sencys doucheset Enjoy

  De doucheset Enjoy van Sencys beschikt over een antikalk handdouche met extra grote douchekop (ø 15 cm), 150 cm doucheslang en een glijstang. De aansluitpunten van de glijstang zijn in hoogtes verstelbaar. 

  Vergelijk dit product
  25.99
 • Afbeelding van AquaVive stortdoucheset Isis

  AquaVive stortdoucheset Isis

  De AquaVive stortdoucheset Isis is een universele stortdoucheset inclusief een handdouche. De stortdoucheset beschikt over een stevige dubbelgevoerde, metalen doucheslang en een omstelknop tussen hoofd- en handdouche. De stortdouche is gemaakt van massief messing en de hoofddouche heeft een diameter van. Een kraan voor deze stortdoucheset is apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Afbeelding van Tiger toiletborstelset Boston RVS geborsteld

  Tiger toiletborstelset Boston RVS geborsteld

  Tiger borstelgarnituur Boston is onderdeel van de moderne, degelijke en strakke Boston serie. Verkrijgbaar in glanzend en geborsteld RVS. Gemaakt van duurzame materialen en gemakkelijk te reinigen. De borstel valt door de speciale constructie van de deksel, na gebruik mooi in de houder. Het garnituur beschikt over een uitneembare en eenvoudig te reinigen binnenpot. Ook verkrijgbaar in vrijstaande uitvoering. Dit product kan zowel geschroefd (met de bijgeleverde schroeven) als geplakt (met Tigerfix type 1) worden.

  Vergelijk dit product
  54.99
 • Afbeelding van AquaVive douchewand Java hoekinstap

  AquaVive douchewand Java hoekinstap

  In een comfortabele badkamer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je na het douchen natte sokken oploopt. Een douchewand die het water tegenhoudt, is dus onmisbaar. De douchewanden van AquaVive zijn voorzien van mooie chroomkleurige knoppen en de schuifdeuren zijn gemakkelijk uit het profiel te klikken, wat handig is bij het schoonmaken. Met AquaVive maak je van je badkamer een plek waar puur genieten centraal staat.

  Vergelijk dit product
  299.00