vergelijk 
producten

product.lister.page.alert.message

AquaVive badwand Ibiza spatscherm

In een comfortabele badkamer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je na het douchen natte sokken oploopt. Een badwand die het water tegenhoudt, is dus onmisbaar. De badwand is gedeeltelijk weg te klappen, daardoor blijft het bad goed toegankelijk. Met AquaVive maak je van je badkamer een plek waar puur genieten centraal staat.
Bekijk dit product
299.00
Vergelijk dit product

AquaVive badwand Corsica spatscherm

In een comfortabele badkamer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je na het douchen natte sokken oploopt. Een badwand die het water tegenhoudt, is dus onmisbaar. De badwand is weg te klappen, daardoor blijft het bad goed toegankelijk. Met AquaVive maak je van je badkamer een plek waar puur genieten centraal staat.
Bekijk dit product
199.00
Vergelijk dit product

Aquazuro badwand Bali spatscherm

Met Aquazuro haal je een expert in huis die elke badkamer omtovert tot een stijlvolle en luxe ruimte. De badwanden van Aquazuro hebben een modern en strak design. De badwand is gedeeltelijk weg te klappen, daardoor blijft het bad goed toegankelijk. Met een glasdikte van minimaal 6mm en een garantie van vijf jaar, ben je met Aquazuro verzekerd van een product met een topkwaliteit.
Bekijk dit product
349.00
Vergelijk dit product